Osaston jäsentiedote 1/2018

6.3.2018

Muista kevätvuosikokous lauantaina 24.3. kello 17:00

 

 

PAU:n Salon osaston kevätvuosikokous pidetään lauantaina 24. maaliskuuta alkaen kello 17:00 ja paikka on tuttu kahvila Kultainen Tuoksu osoitteessa Inkerinkatu 22 24100 SALO. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja keskustellaan osaston tulevaisuudesta. Käsiteltäväksi halutut muut asiat tulee toimittaa 20. maaliskuuta mennessä toimikunnan jäsenille tai osoitteella Pl 150 24101 SALO.

Osallistujille osasto tarjoaa ruokailun ja virvokkeita. Toimikunta kokoontuu samassa paikassa tuntia aikaisemmin.

 

Tervetuloa!

 

 

Osaston toimikunta 2018

 

Arto Niini (pj), varsinaiset jäsenet: Sami Breilin, Mirja Halkilahti, Jouni Toppinen ja Riitta Vuoriranta. Varajäsenet Ville Lundgren (siht.) ja Henry Lautinen (vpj)

 

 

Pääluottamusmies vaihtui

 

Syksyllä työehtosopimusneuvotteluissa sovitun mukaisesti Forssa-Rauma-Salo ja Pori-Satakunta pääluottamusmiesalueet yhdistettiin ja uudelle alueelle valittiin pääluottamusmieheksi Mauri Alanen Porista. Varapääluottamushenkilö vaihtui samalla ja tehtävään valittiin myös porilainen Sari Mannila. Uuden pääluottamusmiehen tavoittaa sähköpostitse mauri.alanen@posti.com tai puhelimitse +358 405 384 121.

 

 

Resepti saapuu Saloon!

 

Pilottihankkeena Raisiossa koetellun Postin ”sisätyön reseptin” on määrä käynnistyä Salon jakelussa toukokuussa. Resepti ei niinkään ole uusi menetelmä vaan malli standardisoidusta tavasta toimia esityön osalta. Yhtenäisten menettelyjen, selkeän tilankäytön, joustavan resurssien kohdentamisen ja hyvien ohjeiden ja opasteiden avulla on tarkoitus parantaa laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta. Työyksikön johtamiselle asetetaan uudenlaisia vaatimuksia, jotta päästään Reseptin myötä asetettuihin tavoitteisiin. Yksi keskeinen tavoite on jakelun liikkeelle saaminen sovitun aikataulun mukaisesti.