Osaston jäsentiedote 3/2017

10.11.2017

Muista syysvuosikokous, pikkujoulut ja talvipäivät 2018!

SALON OSASTON JÄSENTIEDOTE 3/2017

 

 

 

Vuosikokous ja pikkujoulut!

 

PAU:n Salon osaston syysvuosikokous pidetään lauantaina 2. joulukuuta alkaen kello 17:00 ja paikka on tuttu kahvila Kultainen Tuoksu osoitteessa Inkerinkatu 22 24100 SALO. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, joihin kuuluu uuden toimikunnan ja puheenjohtajan valinta. Kokous on samalla osaston 80-vuotisen taipaleen juhlakokous. Käsiteltäväksi halutut muut asiat tulee toimittaa viimeistään 27. marraskuuta mennessä toimikunnan jäsenille tai osoitteella Pl 150 24101 SALO.

 

Vuosikokouksen jälkeen noin kello 18:15 alkavat osaston pikkujoulut, joihin pyydetään ilmoittautumaan Artolle 23.11. mennessä. Pikkujouluista peritään muodollinen 5 € maksu kulujen kattamiseen ja kestityksen mitoittamiseksi.

 

Tervetuloa!

 

 

 

Talvipäivät Porin Yyterissä!

 

PAU:n talvipäivät vietetään Porin Yyterissä 16. – 18. helmikuuta 2018 ja Salon osasto on varannut kaksi 4 – 6 hengen mökkiä käyttöönsä. Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset Artolle 15.12. mennessä.

 

 

 

Postin johto vieraili Lounaisessa Suomessa

 

Toimitusjohtaja Heikki Malinen ja tuotannon johtaja Yrjö Eskola vierailivat alueella ja edunvalvojilla oli mahdollisuus keskustella johdon kanssa. Yksi johtajille välitetty viesti koski palaamista jakelussa perinteisempään tekemiseen. Vuonna 2016 hehkutettu ”jakelun aikaikkunan laajentaminen” ei henkilöstön mielestä ole ollut haittoihin nähden järkevää. Työhyvinvoinnin ja turvallisuuden kannalta ratkaisu on ollut huono ja tämä on tehty johdolle selväksi. Vaikka useiden työvuorojen osalta on jo palattu lähemmäs vanhaa mallia, on asiassa edelleen tekemistä. Ajoneuvojen osalta on ehkä saavutettu säästöjä, mutta viihtyvyyden ja työhyvinvoinnin merkitystä tuottavuudelle ei ole osattu arvioida oikein. Ajoneuvojen osalta johdolle vietiin koko alueelta viestiä ongelmista. Vanheneva kalusto ja lisääntyvät käynnit korjaamolla ovat iso päivittäinen ongelma.